Cocu heeft verrassing in petto: Hij zit zondag bij de selectie

Cocu heeft verrassing in petto: "Hij zit zondag bij de selectie"

24-02-2017 14:06
4

Jürgen Locadia zit voor het eerst bij de selectie van PSV sinds hij begin dit seizoen een zware blessure opliep. Trainer Phillip Cocu kondigde vrijdag aan dat Locadia een plekje krijgt in de wedstrijdselectie voor het duel met Feyenoord. 

Cocu kan voor de wedstrijd in Rotterdam over een zo goed als fitte selectie beschikken. "Op Ramon Lundqvist na is iedereen fit. Locadia zit zondag bij de selectie", zegt Cocu via de officiële kanalen van PSV over de terugkeer van de spits, die deze week al zijn rentree maakte bij de beloften van de Eindhovenaren. Na dat duel liet hij al weten ervan te dromen om zijn rentree in de Kuip te maken

Voor PSV is het duel in Rotterdam de laatste kans om zich weer te mengen in de strijd om de titel. Bij verlies haakt de ploeg van Cocu definitief af. Bij een gelijkspel overigens niet, denkt de coach. "Als we zondag gelijk spelen zijn er nog steeds tien wedstrijden te spelen. Het blijft voetbal. Wij moeten zorgen dat we in de race blijven. Lukt het niet om de achterstand te verkleinen, dan wordt het steeds moeilijker", aldus Cocu. "Je merkt aan alles dat er een belangrijke wedstrijd aankomt. Dat is ook het mooie aan het vak, het beleven van topsport."