Radicale Raiola: Als hij het nog één keer doet, snij ik zijn tong eraf

Radicale Raiola: "Als hij het nog één keer doet, snij ik zijn tong eraf"

24-02-2017 14:54
3

Mino Raiola neemt geen halve maatregelen tegen Mario Balotelli. De Italiaanse spits van Nice kreeg afgelopen weekend wéér rood voor praten tegen de arbitrage.

Raiola stelt een radicale oplossing voor om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen. "Ik heb de oplossing gevonden: als hij het nog één keer doet, snij ik zijn tong eraf. Om te voetballen heb je geen woorden nodig", zegt de zaakwaarnemer van Balotelli gekscherend tegen RMC.

"Het is gewoon een verdrietige situatie", vervolgt Raiola. "Hij weet dat het zijn eigen schuld is, dat is het belangrijkste. Hij heeft een grote fout gemaakt en heeft geen enkel excuus. Het is één van de dingen die Mario moet verbeteren. Het is triest voor hem en het team."

Balotelli kreeg afgelopen weekend in de gewonnen competitiewedstrijd tegen Lorient (1-0) zijn derde rode kaart in Frankrijk. Hij maakte vorig jaar zomer de overstap naar Nice, waar hij tot het einde van het seizoen onder contract staat. Raiola: "Het is nog te vroeg om te praten over een langer verblijf."