Guardado: 'Alleen als er iets komt dat goed is voor mij en PSV ga ik weg'

Guardado: 'Alleen als er iets komt dat goed is voor mij en PSV ga ik weg'

25-02-2017 09:07
4

Andres Guardado zit op zijn plek bij PSV. De kans bestaat dat hij na dit seizoen echter niet meer in Eindhoven speelt. De Mexicaan is mogelijk bezig aan een afscheidstournee, al moet er dan wel een hele goede aanbieding passeren.

"Op dit moment is het rustig rond mijn toekomst", stelt Guardado de PSV-fans gerust in De Telegraaf. "Ik ben tevreden en gelukkig hier. Alleen als er iets komt, dat goed is voor PSV, voor mij, voor mijn carrière en mijn toekomst zal ik het besluit nemen om weg te gaan."

Wedden

Meer odds

Atlanta United FC uit de Verenigde Staten meldde zich al. "Er was inderdaad interesse van die club, maar die is niet concreet geworden. Voetballen in de Verenigde Staten is zeker interessant. Het voetbal daar zit in de lift en het is dichter bij Mexico", geeft Guardado aan. "Op de gevorderde leeftijd van 30 jaar denk je er wel eens over na om dichter bij je familie te zijn."

Guardado wil echter op niveau blijven spelen tot het WK 2018. "Daarom zou het ideaal zijn om tot die tijd in Europa te blijven. Mijn contract bij PSV loopt na dit seizoen nog een jaar door en ik blijf hier met alle plezier nog een seizoen."