Onana: 'Ik wil dan wel weg bij Ajax, naar een grotere club'

Onana: 'Ik wil dan wel weg bij Ajax, naar een grotere club'

25-02-2017 09:55
30

André Onana is bijzonder goed op dreef bij Ajax. Hij hield al zeven keer op rij de nul bij de Amsterdammers. In gesprek met het Spaanse medium Marca geeft de voormalig jeugdkeeper van FC Barcelona aan dat hij Ajax niet zomaar verlaat.

Hij verliet Barça voor Ajax. "Ik moest wel vertrekken, het was een beslissing die ik móest nemen om te groeien als keeper", aldus Onana. "Je weet nooit of ik bij Barcelona geslaagd zou zijn. Ik werd gewaardeerd, maar Barcelona had toen een geweldige keeper als Claudio Bravo, ik zag geen kansen. Nu heb ik mijn gelijk gekregen. Als ik nog bij Barça zat, zou het moeilijker voor me zijn geweest."

Onana heeft nog wel als doel om ooit in La Liga te spelen. "Eén van de beste competities ter wereld. Iedereen zou daar graag willen spelen. Maar voor nu wil ik graag hier blijven, bij Ajax. Om beter te worden. De tijd zal het leren", geeft de keeper aan. "Ik wil in de toekomst wel weg bij Ajax, naar een grotere club. Ik hoop één van de beste keepers ter wereld te worden."