Uitblinker van Groningen solliciteert: 'Naar de top: Ajax, Feyenoord of PSV'

Uitblinker van Groningen solliciteert: 'Naar de top: Ajax, Feyenoord of PSV'

25-02-2017 14:22
14

Mimoun Mahi (22) wil graag aan de slag bij Ajax, Feyenoord of PSV. Dat laat de uitblinkende FC Groningen-aanvaller weten. Hij liep onlangs nog een mooie Engelse transfer mis, vlak voor het sluiten van de transfermarkt.

"Het was een mooie club uit het Championship die graag wilde promoveren", vertelt Mahi, die tien goals maakte dit seizoen, aan ELF Voetbal. "Voor mij was het een financiële en sportieve vooruitgang, dus ik stond zeker open voor de overstap. Natuurlijk was ik teleurgesteld dat ik niet weg mocht. Even. Want ik snapte ook wel dat ze me niet wilden laten gaan. Een vervanger halen was onmogelijk."

Mahi kende in de voorbije jaren veel blessureleed, maar de zon schijnt weer voor de balvirtuoos. Na dit jaar wil Mahi een stap maken. "Het liefst naar de top van Nederland. Ajax, Feyenoord of PSV. Maar als zij niet komen, dan wil ik graag naar Engeland. Dat land ademt voetbal. In Spanje heb je nog weleens halflege stadions, in Engeland niet. Zelfs in de tweede divisie is er een enorme sfeer", aldus de speler.