Real volgt voorbeeld van Ajax en doet na Neres-transfer ook zaken

Real volgt voorbeeld van Ajax en doet na Neres-transfer ook zaken

25-02-2017 15:26
15

Real Madrid heeft het voorbeeld van Ajax gevolgd en ook zaken gedaan met Sao Paulo FC. De Braziliaanse club verliest naast David Neres nu Augusto Galvan, die de overstap naar De Koninklijke maakt. Dat melden diverse Braziliaanse en Spaanse media.

De zeventienjarige aanvallende middenvelder heeft al getekend bij Real en zal aankomende zomer aansluiten in Madrid. Op 25 maart aanstaande wordt Galvan achttien en kan hij vertrekken naar de Spaanse hoofdstad, waar hij allereerst in Real Madrid Castilla gaat spelen. In het opleidingsteam kan de Braziliaan acclimatiseren, zodat hij uiteindelijk de overstap naar het eerste sneller maakt.

Globo Esporte meldt dat de deal Real 'slechts' een bedrag van één miljoen euro kost, plus mogelijk twee miljoen euro aan variabele kosten. Het gaat hierbij om eventuele bonussen voor Sao Paulo. In december was er al sprake van een link tussen Real en Galvan, die naar verluidt al tot een akkoord kwam in oktober. Ook FC Barcelona probeerde het voor die tijd bij het toptalent.