Koeman klopt op de deur met Everton, Van Aanholt scoort, Chelsea de baas

Koeman klopt op de deur met Everton, Van Aanholt scoort, Chelsea de baas

25-02-2017 17:53
9

Chelsea stevent af op de landstitel in Engeland. In speelronde 26 maakte de ploeg van Antonio Conte geen fout tegen Swansea City: 3-1. Ronald Koeman klopt ondertussen met Everton op de deur van de lange subtop van vijf teams. Everton won met 2-0 van hekkensluiter Sunderland. Patrick van Aanholt scoorde bij Crystal Palace.

Chelsea - Swansea City 3-1
Fabregas mocht in de basis starten van manager Antonio Conte en speelde alweer zijn 300e wedstrijd in de Premier League. Hij bekroonde dat optreden halverwege de eerste helft met de 1-0 voor The Blues. Vlak voor rust knikte Fernando Llorente namens Swansea echter knap en krachtig raak voor de 1-1.

Wedden

Meer odds

Zo moest Chelsea na rust aan de bak om niet weer puntenverlies te lijden. Halverwege de tweede helft maakte Pedro de verlossende 2-1. Daarna was het wel gedaan met de goede bedoelingen van Swansea, dat ook nog de 3-1 van Diego Costa incasseerde. Chelsea blijft afstevenen op de titel in de Premier League.

Crystal Palace - Middlesbrough 1-0
Patrick van Aanholt was zaterdag bijzonder belangrijk voor Crystal Palace. Hij maakte in de degradatieclash met Middlesbrough de cruciale 1-0 en liet Selhurst Park juichen. Door de zege stijgt Palace naar de zeventiende plaats, één plek boven de streep. Leicester City staat nu onder de streep.

Overige uitslagen:
Everton - Sunderland 2-0
Hull City - Burnley 1-1
West Bromwich Albion - Bournemouth 2-1

De 1-0 van Gueye voor Everton