Schöne ziet het wel zitten: Dat soort voetballers hebben wij graag bij Ajax

Schöne ziet het wel zitten: "Dat soort voetballers hebben wij graag bij Ajax"

25-02-2017 17:56
21

Joël Veltman en Lasse Schöne zijn benieuwd naar David Neres, de miljoenenaankoop van Ajax. De Braziliaan heeft in ieder geval een goede eerste indruk gemaakt, maar moet het nu in wedstrijden laten zien.

Schöne begint tegenover ELF Voetbal: "Ik heb hem nu twee trainingen meegemaakt, dus ik kan nog niet zoveel over hem zeggen. Maar ik zag wel meteen dat hij kwaliteiten heeft. Hij is snel, maakt graag acties. Dat soort voetballers hebben wij graag in de selectie. Ik ben benieuwd."

Wedden

Meer odds

Veltman is het daar wel mee eens. "Je ziet dat zijn aannames altijd goed zijn. Ja, hij kan een aardig balletje trappen. Ik verwacht dat we hem deze maand nog wel in actie zullen zien. Dat hoop ik voor ons, maar dat hoop ik vooral voor hem", aldus de verdediger.

De mandekker heeft het te doen met Neres, die niemand kent. "Nou ja, die jongen is negentien, komt uit een compleet andere wereld. Ga er maar aanstaan. Ik denk dat ik het moeilijk zou hebben gehad als je mij op mijn negentiende moederziel alleen naar Brazilië had gestuurd."