Heerenveen-vertrek goed mogelijk: 'Kijken naar mooie clubs uit het buitenland'

Heerenveen-vertrek goed mogelijk: 'Kijken naar mooie clubs uit het buitenland'

25-02-2017 23:19
8

De kans is aanwezig dat sc Heerenveen en Erwin Mulder binnenkort uit elkaar gaan. De doelman is al een tijdje met de club in onderhandeling over een nieuw contract, maar een akkoord ligt er nog niet.

"Ik ben transfervrij. We zijn er niet uitgekomen", zegt Mulder tegen FOX Sports. "Ik heb Heerenveen de kans gegeven om over te schakelen naar plan B. Wij kunnen nu ook kijken wat er eventueel op mijn pad komt. Wat het struikelblok is? Ik wil gewoon kijken of er mooie clubs uit het buitenland zijn waar ik terecht kan komen. Of ik wegga? Dat weet ik niet. De kans is aanwezig, maar de kans is ook aanwezig dat ik volgend jaar nog hier speel. Hoe groot die kans is? Dat zal de toekomst uitwijzen."

Daar neemt de FOX-verslaggever geen genoegen mee. "Voorlopig is het nee. De deur staat op een kier. De kans is nog aanwezig dat ik hier speel volgend jaar. Ik ambieer om naar het buitenland te gaan. Nu ik transfervrij en 28 ben, komt wellicht de kans om die stap te maken. Daarom heb ik er bewust voor gekozen om 'nee' tegen Heerenveen te zeggen."