Topper 'allesbepalend': Dan kunnen we het in de Amsterdam Arena afmaken

Topper 'allesbepalend': "Dan kunnen we het in de Amsterdam Arena afmaken"

26-02-2017 07:30
31

De dag van de waarheid is aangebroken voor PSV. De Eindhovenaren moeten van Feyenoord winnen in De Kuip om uitzicht te houden op het kampioenschap. PSV-fan en misdaadjournalist John van den Heuvel verwacht dat het goedkomt voor de ploeg van Phillip Cocu. 

"Ik verwacht zonder meer dat PSV gaat aanhaken. Ik heb écht een goed gevoel over zondag", zegt Van den Heuvel tegen Voetbal International. "We zitten in de winning mood en ik heb geen enkele reden om te denken dat dat zondag anders zal zijn. Ik denk dat Feyenoord zich meer zorgen maakt om PSV dan andersom."

Wedden

Meer odds

Tv-persoonlijkheid en Feyenoord-fan Rob Geus denkt daar totaal anders over. "Ik verwacht dat zondag allesbepalend zal zijn voor of we wel of niet naar de Coolsingel gaan. Ik heb er het volste vertrouwen in: ik verwacht dat Feyenoord over PSV heen loopt. We gaan winnen en ik hoop dat we dat kunnen vasthouden tot eind april. Dan kunnen we het in de Amsterdam Arena afmaken", aldus Geus.

Om 14.30 uur begint in Rotterdam de topper tussen de kampioenskandidaten. Na 23 speelrondes bedraagt de voorsprong van Feyenoord op PSV maar liefst acht punten.