'Kleine' Coolsingel maakt weinig indruk op Jörgensen: De wat?''

'Kleine' Coolsingel maakt weinig indruk op Jörgensen: "De wat?''

26-02-2017 08:32
2

Nicolai Jörgensen hoopt in zijn eerste Feyenoord-jaar meteen het kampioenschap binnen te halen. Feyenoord kan daartoe een grote stap zetten door PSV zondagmiddag te verslaan in De Kuip. 

In een interview met het Algemeen Dagblad wordt Jörgensen gevraagd of hij de Coolsingel kent. "De wat?'', reageert de spits. "O ja, daar! Uiteraard. Daar hebben de jongens vorig seizoen de bekerwinst gevierd. Ik heb foto's gezien. En uiteraard ben ik er weleens langs gelopen, maar toen stonden er natuurlijk geen honderdduizend mensen. Er reden alleen een paar trams. Het lijkt een enorm plein, maar in werkelijkheid is het dus veel kleiner. Niet dat ik er vaak kom hoor, ik ben hier nauwelijks op straat te vinden", zegt Jörgensen.

Om 14.30 uur beginnen Feyenoord en PSV aan de kraker. Of Feyenoord beter is dan concurrenten PSV en Ajax? "Er zit niet veel verschil tussen de drie topclubs. Feyenoord heeft een eigen identiteit, iedereen hier realiseert zich dat met knokken iets heel moois kan worden bereikt. Wij staan vijf punten voor op Ajax en acht op PSV. Dat verschil moeten zij nog maar eens zien goed te maken, toch?''