Update: Kluivert verbaasd: Ik heb het gelezen, maar er is niets van waar

Update: Kluivert verbaasd: "Ik heb het gelezen, maar er is niets van waar"

27-02-2017 13:31
20

Angel Di Maria is totaal niet blij met een actie van Patrick Kluivert. De technisch directeur van Paris Saint-Germain probeerde de Argentijn in de voorbije transferperiode te slijten in China, wat bij Di Maria in het verkeerde keelgat schoot.

De doorgaans betrouwbare Franse krant L'Equipe meldt zondagochtend aan de hand van bronnen rond Di Maria dat hij boos is. Aanvankelijk presteerde de balvirtuoos niet bijster goed, maar tegen FC Barcelona in de Champions League (4-0 winst) blonk Di Maria weer eens uit. Kluivert had volgens het dagblad daarvoor al een plannetje gesmeed om de Argentijn voor veel geld te verkopen op de Chinese markt.

"Angel kan dit totaal niet waarderen, hij vindt deze actie respectloos en ongepast", vertelde een bron tegenover het Franse medium. Daardoor is de relatie tussen Di Maria en de club(leiding) nu verstoord. Het is de grote vraag of dit invloed heeft op de toekomst van de Argentijn bij PSG. De kans bestaat dat hij in de zomerse transferperiode wil vertrekken.

Update 27/2 13.31: Patrick Kluivert heeft maandag gereageerd op een opvallend gerucht rond Angel Di Maria. De Argentijn zou ontstemd zijn door de technisch directeur van Paris Saint-Germain. "Ik heb het gelezen in L'Equipe, maar er is niets van waar", is de korte reactie van Kluivert in de catacomben tijdens het gewonnen competitieduel van PSG met Olympique Marseille (1-5).