Ik blijf winnen, waar ik ook ben. Dat zal niet veranderen, ook niet in Engeland

"Ik blijf winnen, waar ik ook ben. Dat zal niet veranderen, ook niet in Engeland"

26-02-2017 21:35
3

Zlatan Ibrahimovic bewees zondag het ongelijk van velen tijdens de gewonnen League Cup-finale tegen Southampton (3-2). De Zweed in dienst van Manchester United scoorde twee keer.

Veel voetbalfans dachten afgelopen zomer dat Zlatan het niveau van Engeland niet aan zou kunnen. Het tegendeel is inmiddels bewezen. Of het Ibrahimovic heeft verrast? "Nee. Dit is precies wat ik had voorspeld. Anderen wilden het niet zien, maar ik ben gekomen om die mensen te laten zien dat ik gelijk had", zei de spits tegen SkySports

Wedden

Meer odds

"Dit was heerlijk, echt heerlijk. Zij kwamen terug tot 2-2 nadat wij op 2-0 kwamen. In de laatste minuten scoorde ik na een fantastische voorzet van Ander Herrera. Dit is echt een teamprestatie. Dit gaat niet om mij, maar om het collectief. Hier ben ik voor naar Manchester United gekomen. We moeten prijzen blijven winnen, want dat zorgt voor tevredenheid bij mij", aldus Ibrahimovic.

"Ik denk dat je het meer waardeert als je ouder wordt. Op jonge leeftijd vond ik het leuk, maar wist ik niet wat het inhield om een prijs te winnen. Hoe ouder en volwassener ik werd, hoe meer ik ging beseffen dat het echt om prijzen winnen gaat. Dit is volgens mij mijn 32ste prijs. Overal waar ik heb gespeeld, heb ik prijzen gewonnen. Ik blijf winnen, waar ik ook ben. Dat zal niet veranderen, ook niet in Engeland."