Geloof in groots Champions League-wonder: Hoe moeilijk de situatie ook is...

Geloof in groots Champions League-wonder: "Hoe moeilijk de situatie ook is..."

27-02-2017 20:30
8

Andres Iniesta heeft nog goede hoop op het bereiken van de volgende Champions League-ronde met FC Barcelona. Volgende week ontvangen de Catalanen Paris Saint-Germain. De heenwedstrijd eindigde in 4-0 voor de Fransen.

"Hoe moeilijk de situatie ook is, we moeten erin geloven. Ik denk dat wij de kwaliteiten hebben om Paris Saint-Germain in de problemen te brengen", zei Iniesta maandag tegen de Spaanse pers. "Dat we dit weekeinde na een paar moeilijke weken de uitwedstrijd tegen Atletico wonnen, geeft ons veel vertrouwen'', aldus de Spaanse middenvelder.

Thomas Meunier, Belgische verdediger van PSG, weet dat zijn ploeg het niet meer weg mag geven. "We moeten ons gewoon kwalificeren. Veel meer kan ik daar niet over kwijt", aldus de rechtsachter tegenover Footmercato. "We staan vier doelpunten voor en dat moet voldoende zijn tegen Barcelona of een andere tegenstander. Maar ondanks de voorsprong gaan we ervoor moeten werken. We hebben de kwaliteit om ons te kwalificeren. Dat is iets wat zeker is."

Over een mogelijke Champions League-titel wil Meunier zich nog niet uitlaten. "In deze fase zitten er nog alleen maar goede ploegen. Ik denk aan Juventus en Bayern München."