Vardy laakt Engelse pers: 'Daarom wilden de jongens reageren'

Vardy laakt Engelse pers: 'Daarom wilden de jongens reageren'

27-02-2017 23:33
1

Met zijn eerste twee doelpunten in het nieuwe kalenderjaar droeg Jamie Vardy ruimschoots bij aan de belangrijke competitiezege op Liverpool (3-1). De spits stond na afloop van het duel echter vooral stil bij het ontslag van Claudio Ranieri.

In gesprek met de BBC liet Vardy weten dat er afgelopen week veel onwaarheden zijn verschenen in de Engelse pers. Zo zouden de Leicester-spelers al lange tijd klaar zijn geweest met Ranieri, maar volgens de spits is absolute onzin. "Je kon daardoor zien dat de jongens wilden reageren. Ik kan niet verklaren waarom we dit in de voorgaande weken niet hebben laten zien. Maar we hebben hard gewerkt en het wilde telkens maar niet gebeuren."

Wedden

Meer odds

Vardy was blij dat hij eindelijk weer eens op het scorebord verscheen. De laatste keer dat dat gebeurde was op oudejaarsdag. "Ik ben erg gefrustreerd geweest over het aantal doelpunten dat ik tot dusver had gemaakt. We moesten met zijn allen laten zien dat we wilden vechten. Dan maakte het niet uit of we nou wonnen of verloren. Als we maar met opgeheven hoofd het veld konden verlaten."