Toornstra trapt op de rem en doet beroep op collega's: Alsjeblieft

Toornstra trapt op de rem en doet beroep op collega's: "Alsjeblieft"

02-03-2017 08:35
3

Jens Toornstra is blij dat zijn ploeg fier aan kop staat in de Eredivisie, maar de middenvelder is terughoudend. Spreken over de titel doet de Feyenoord-aanvaller niet. 

"Het valt nu wel allemaal onze kant op. Maar eerlijk is eerlijk: tegen PSV (2-1 winst,red.) hebben wij natuurlijk ook voldoende mogelijkheden gecreëerd om al vóór dat moment met Jan-Arie van der Heijden, Jeroen Zoet en de doellijntechnologie op 2-1 te komen", vertelt Toornstra aan het Algemeen Dagblad.

"We waren in alle linies beter dan PSV. We lieten meteen zien dat er niks te halen zou zijn voor PSV'', vervolgt Toornstra. "Maar laten we alsjeblieft nog rustig aan doen. Zondag wacht Sparta en ook die partij moeten we echt winnen. Dat is ook echt de gedachte in de spelersgroep. We hebben een keiharde tik uitgedeeld aan PSV, maar we zijn er nog niet.''

Na 24 speelrondes staat Feyenoord met 63 punten aan kop. Ajax volgt op plek twee, met 58 punten. Door de winst van Feyenoord op PSV afgelopen zondag lijken de Eindhovenaren uitgeschakeld in de titelstrijd. De ploeg van Phillip Cocu heeft 52 punten: een achterstand van 11 punten op de koploper.