Eredivisie-bekende aast op transfer of terugkeer: 'Interesse van grote clubs'
Türüc op archieffoto in het shirt van Go Ahead

Eredivisie-bekende aast op transfer of terugkeer: 'Interesse van grote clubs'

Gepubliceerd: donderdag 2 maart 2017 om 12:12do 02-03-2017 om 12:12

Deniz Türüc vertrok in de zomer van 2015 van Go Ahead Eagles naar Kayserispor en heeft flinke stappen gemaakt. De Turkse middenvelder acht zichzelf klaar voor een topclub, zo laat hij aan Voetbal International weten.

"Eerst handhaven en dan een transfer naar een Turkse of Nederlandse topclub maken", klinken de woorden van Türüc, die in Kayseri op 'tien' speelt. Hij leverde acht assists, creëerde vijftig kansen en zorgde voor vier goals. Waarom doet hij dat niet in Nederland, maar in Turkije? "Ik heb heel goed over deze stap nagedacht", aldus de speler. "Het geld is leuk, maar voor mij niet leidend geweest."

Het gaat Türüc om zijn ontwikkeling. En hij ontwikkelt zich stormachtig in Turkije. "Dit is daarom een zorgvuldig gekozen stap en geen toeval. In Turkije spelen ook heel veel goede voetballers. Het is voor mij fantastisch dat ik tegen kwalitatieve topspelers als Sneijder, Van Persie en Lens speel. Daar word ik sterker van."

Grote clubs merken hem ook op. "Ik ben in de picture", zegt Türüc. "Er wordt veel over me geschreven en er is interesse van grote clubs. Ik ben nu ook klaar voor een topclub. Qua rendement behoor ik in elk geval bij de beste spelers in Turkije. Nu moet ik het straks op topniveau laten zien."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws