Guardado weerlegt Brands-uitspraken: Je kan van alles veranderen, maar...

Guardado weerlegt Brands-uitspraken: "Je kan van alles veranderen, maar..."

02-03-2017 14:29
11

PSV-vedettes Luuk de Jong en Andrés Guardado kunnen zich niet vinden in uitspraken die Marcel Brands eerder deze week deed. De technisch manager van de Eindhovenaren zei na de 2-1 nederlaag bij Feyenoord dat hij 'de honger naar nog een landstitel mist in de spelersgroep van PSV'. 

"Ik kan heel goed begrijpen wat Brands bedoelt. We werden door Feyenoord afgetroefd", reageert De Jong voor de camera van de NOS. "Als je naar die wedstrijd kijkt dan zou je kunnen denken dat de honger ontbreekt, maar in het veld doen we er alles aan om te winnen. Elke wedstrijd die ik speel wil ik heel graag winnen."

Guardado sluit zich aan bij De Jong. "Het is de mening van Brands. En zo voel ik dat niet. Het team wil spelen voor de titel. Nu gaat het een keer minder. Dat is normaal." De dertigjarige Mexicaan gelooft niet dat het nut heeft om de PSV-selectie grondig te verbouwen. 

"Je kan van alles veranderen, maar dat is niet goed. Je moet de boel niet drastisch veranderen. Natuurlijk is kampioen worden nog steeds speciaal. Kijk naar Real Madrid en FC Barcelona. Die willen ook meer winnen."