Maduro zinspeelt op terugkeer: Allemaal dankzij Ajax

Maduro zinspeelt op terugkeer: "Allemaal dankzij Ajax"

02-03-2017 15:05
13

Hedwiges Maduro koestert nog altijd warme gevoelens voor Ajax. De routinier van FC Groningen debuteerde in 2004 in het betaald voetbal namens de Amsterdamse grootmacht. Maduro is bijna tien jaar weg bij Ajax, maar hij zint in de toekomst op een terugkeer. 

Na zijn actieve loopbaan zou de 32-jarige rechtspoot graag aan de slag willen gaan op De Toekomst. "Ik zou wel jeugdtrainer bij Ajax willen worden", vertelt Maduro in magazine 1900. "Daar heb ik een voorstelling bij. Ik ben opgegroeid in de Ajax-cultuur maar heb in het buitenland geleerd hoe het ook kan. Ik zou meer een peoplemanager zijn trouwens. Niet iemand van de boekjes."

Ajax speelt nog een grote rol in zijn leven, erkent Maduro. "Dat zal het altijd blijven doen. Ik heb er alles meegemaakt. Ik heb er gedebuteerd, het Nederlands elftal gehaald. Allemaal dankzij Ajax. Die goal in De Kuip, de winnende tegen Feyenoord, die vergeet ik nooit meer. Met de aanstekers die me om de oren vlogen toen ik niet precies wist waar ik die goal moest vieren."