Bosz baalt van twee Ajacieden: 'Niet van hen gewend dat ze er niet staan'

Bosz baalt van twee Ajacieden: 'Niet van hen gewend dat ze er niet staan'

06-03-2017 09:48
29

Ajax-trainer Peter Bosz was verbaasd over de manier waarop twee van zijn steunpilaren speelden tegen FC Groningen (1-1). In het duel werd een overtreding van Bryan Linssen op André Onana over het hoofd gezien en daar was Bosz' collega Ernest Faber juist weer erg blij mee.

"We hebben vandaag eindelijk eens geluk gehad met de scheidsrechter", stelde Faber in De Telegraaf. Over de actie van Linssen jegens Onana was hij snel klaar: "Een overtreding, maar je hoort mij niet klagen. Verder hou ik ervan dat deze scheidsrechter mannelijk voetbal toestaat, maar overtredingen zijn overtredingen."

Wedden

Meer odds

Bosz ging daar niet echt op in. "Ik ben al een aantal wedstrijden geschorst geweest vanwege aanmerkingen op de leiding en het lijkt me dus niet verstandig om mijn commentaar op de leiding te ventileren." Hij stak de hand in eigen boezem. "We hebben aan onszelf te wijten dat we twee punten hebben verloren tegen FC Groningen."

"Van jongens als Joël Veltman en Davinson Sanchez ben ik niet gewend dat ze er niet staan. Teleurstellend, maar dat gold voor de hele middag", eindigt Bosz.