Beenhakker waarschuwt Pastoor: 'Zou ik als ik jou was maar even niet doen'

Beenhakker waarschuwt Pastoor: 'Zou ik als ik jou was maar even niet doen'

06-03-2017 15:11
3

Voor Leo Beenhakker was de confrontatie tussen Sparta Rotterdam en Feyenoord een hele bijzondere. Als bestuurslid technische zaken was hij verantwoordelijk voor de aanstelling van Sparta-trainer Alex Pastoor, maar Beenhakker was in 1999 de laatste trainer die met Feyenoord de landstitel pakte.

"Ik zou als ik jou was vandaag even niet de Erasmusbrug overgaan", zei Beenhakker volgens oefenmeester Pastoor. In gesprek met RTV Rijnmond gaat de Sparta-coach verder: "We hebben een bescheiden feestje gehad. We zijn even bij elkaar gekropen." Er was ook taart op kantoor. "Ja, wij mochten ook een puntje hebben."

Wedden

Meer odds

Toch is de week van Sparta niet geheel geslaagd na de 1-0 zege op Feyenoord. "We hebben twee van de drie wedstrijden gewonnen. Hartstikke goed voor ons, zeker zes punten in de competitie. Die zijn goud waard."

In de halve finale van de beker was Vitesse echter te sterk voor de Rotterdammers. "We hadden graag de bekerfinale gehaald. Daarna snakten we naar, dat is echt wel heel vervelend geweest. Maar dat ligt nu ook achter ons. Ik had dit keer minder dan 24 uur nodig voor de verwerking. Dat zit me in de rest van m'n leven niet meer dwars."