Perez: Het gaat hem helemaal niks aan of Onana daar risico neemt

Perez: "Het gaat hem helemaal niks aan of Onana daar risico neemt"

06-03-2017 23:18
51

Bas Nijhuis is de gebeten hond na het Eredivisie-weekend waarin Ajax puntenverlies leed. Valentijn Driessen heeft wel een idee voor de scheidsrechter.

"Misschien is een eigen competitie voor Bas wel wat", zegt de journalist van De Telegraaf, die maandag al een vernietigende column over hem schreef, bij Natafelen. Driessen vindt het stuitend dat Nijhuis zoveel laat doorspelen. "Die man is gewoon zijn eigen regels aan het maken."

"Kijk, ik ben ook voor forse mannelijke duels, maar als er een overtreding wordt gemaakt moet je gewoon fluiten. Hij doet dat niet meer. Nijhuis maakt er gisteren echt een potje van", doelt hij onder meer op de overtreding op Ajax-doelman André Onana, waardoor Groningen scoorde. "Ik heb echt niet van die bijzondere laserogen, maar ik zat helemaal aan de rechterkant en zag het wel."

Kenneth Perez is ook niet bijster onder de indruk van de uitleg van Nijhuis na Groningen - Ajax (1-1). "Na de wedstrijd zei hij: Onana moet daar niet komen", aldus de FOX-analist. "Het gaat hem helemaal niks aan of Onana daar risico neemt."