'Zij waren het niet eens met de keuzes van Van Bronckhorst, kan een ding worden'

'Zij waren het niet eens met de keuzes van Van Bronckhorst, kan een ding worden'

07-03-2017 07:56
13

Keje Molenaar heeft met grote interesse de afgelopen speelronde gevolgd. Feyenoord verloor van Sparta en Ajax speelde gelijk bij FC Groningen. Over beide duels doet hij zijn zegje.

"Natuurlijk is er veel veranderd in de titelstrijd. Feyenoord heeft zondag echt wel een enorme knauw gekregen", zegt Molenaar, die een verleden heeft bij beide clubs, tegen het Algemeen Dagblad. "Ik zat in het stadion en ik kon mijn ogen niet geloven. Zo slecht vond ik Feyenoord. Kijk, ze doen het dit seizoen geweldig, met een selectie die aanzienlijk minder kwaliteit heeft dan Ajax en PSV. Maar tegen Sparta was het onthutsend was ze lieten zien."

Ondertussen viel Molenaar nog wat op. "Trouwens, ik zat op Het Kasteel dichtbij de dug-outs en zag hoe Kuyt en Kramer warmliepen. Om het mild uit te drukken: zijn waren het volgens mij niet zo eens met de keuzes van de trainer (Giovanni van Bronckhorst, red.). Dat kan ook nog een item worden."

Ook Ajax kon hem niet bekoren. "Nee, dat was natuurlijk ook niet overtuigend. Maar als die wedstrijd gefloten wordt door een scheidsrechter (Bas Nijhuis, red.) die gewoon de regels hanteert, wint Ajax. Bas Nijhuis zegt gewoon letterlijk dat hij niet altijd voor kleine overtredingen wil fluiten. Dat kan dus niet. Maar goed. Pas ook op voor PSV hè. Die komen straks gewoon weer in beeld."