Update: Hart krijgt tegengeluid te horen: 'Hij is gewoon nog speler van ons'

Update: Hart krijgt tegengeluid te horen: 'Hij is gewoon nog speler van ons'

10-03-2017 17:06
8

Joe Hart heeft weinig vertrouwen in een terugkeer bij Manchester City. De doelman wordt dit seizoen verhuurd aan Torino, maar dat verandert zijn status in het Etihad Stadium niet.

"Ik kan zeggen dat ik vrijwel overbodig ben", zegt Hart tegen de BBC. Zijn situatie is amper veranderd. "Niet echt. Ik moet realistisch zijn. Ik hou van de club en heb altijd gezegd dat ik klaar sta, als ze me nodig hebben."

Hart vervolgt: "Niet iedereen houdt van je en niet iedereen wil dat je speelt. Dat is de zakelijke kant van dit verhaal. Ik ben daar aan gewend en vat het ook niet persoonlijk op."

De international van Engeland koestert geen wrok richting Guardiola. "Hij doet wat hij moet doen, en wat het beste is in zijn ogen. Hij wil mijn leven niet ruïneren. Guardiola denkt dat dit de beste keuze is geweest om te winnen."

Update 17.06 uur: Pep Guardiola gooit de deur voor Hart nog niet dicht. De manager van City neemt na dit seizoen pas een besluit over de toekomst van de Engelse doelman. "Hart is nog steeds een speler van Manchester City. We gaan na dit seizoen een besluit over hem nemen. We zullen over alle spelers pas na afloop van het seizoen meer informatie geven." Hart werd door City verhuurd aan Torino, maar zijn opvolger Claudio Bravo is zijn basisplek inmiddels verloren aan Willy Caballero.