Blij na PSV-vertrek: 'Als ik vier keer een fout maakt, schreeuwt hij niet'

Blij na PSV-vertrek: 'Als ik vier keer een fout maakt, schreeuwt hij niet'

10-03-2017 20:09
10

Luciano Narsingh heeft het reuze naar zijn zin bij Swansea City. Daar speelt manager Paul Clement van de huidige nummer zestien van de Premier League een grote rol in, vertelt de 26-jarige aanvaller op de clubsite.

Narsingh verruilde PSV in januari voor zo'n vijf miljoen euro voor Swansea. Afgelopen zaterdag stond hij tegen Burnley (3-2) voor het eerst in de basis, nadat hij vier keer als invaller was gebracht. De snelle rechtsbuiten dankt Clement. "Hij is fantastisch voor mij. Ik was zijn eerste aankoop en ik wil zijn vertrouwen in mij terugbetalen."

"Hij wil dat ik risico's neem en geeft me veel vertrouwen", aldus Narsingh. "Als een vleugelspits moet je vrij in je hoofd zijn. Als ik vier keer achter elkaar een fout maak, dan schreeuwt hij niet tegen me. Hij zal zeggen dat ik het een vijfde keer moet proberen. Dat is wat je wil horen als een speler op mijn positie."

Hoewel Narsingh het dus goed naar zijn zin heeft in Wales, ontbreekt hij in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal. Bondscoach Danny Blind zette 27 spelers op de lijst.