'Dronken worden? Dat niet. Ik moet natuurlijk gewoon rijden. Neem wel een biertje'

'Dronken worden? Dat niet. Ik moet natuurlijk gewoon rijden. Neem wel een biertje'

11-03-2017 22:04
8

Alfons Groenendijk heeft zijn eerste drie punten als trainer van ADO Den Haag binnen. De trainer zag hoe zijn ploeg een 1-0 zege boekte op NEC. Daardoor staat de ploeg nu op de vijftiende plaats.

"Ik ben vooral blij voor de jongens, omdat ze vochten voor iedere meter", zegt Groenendijk tegen FOX Sports. "Dat is de basis waarvoor ik ben ingestapt en wat ik elke week wil zien. Het was niet goed, daar moeten we eerlijk in zijn. Zij maakten meer aanspraak op een goal dan wij. Hij valt dan aan onze kant, dan zit het een keer mee. De punten zijn duur. Als je onderin speelt hoeft het niet altijd mooi. Dat weten we ook. Het belangrijkste is dat ze voor elkaar vechten en dat je dan resultaat haalt. Dat is nu het enige dat effe telt."

Wedden

Meer odds

Groenendijk is tevreden bij de club. Hij nam het stokje over van de ontslagen Zeljko Petrovic. "Ik vind elke dag een feest. Maar het is alleen feest als je ook resultaat haalt, anders wordt het lastig. Ik ben hier nu een paar weken en het bevalt ontzettend goed. Maar het draait om één ding en dat is resultaat." Gaat Groenendijk dronken worden door de overwinning? "Dronken worden? Dat niet. Ik moet natuurlijk gewoon rijden. We nemen wel een biertje."