Tierende Hyballa: Kijk mijn gezicht, dit is helemaal kut. Dit is Scheisse

Tierende Hyballa: "Kijk mijn gezicht, dit is helemaal kut. Dit is Scheisse"

12-03-2017 09:05
8

Peter Hyballa kan moeilijk leven met de nederlaag van NEC bij ADO Den Haag zaterdagavond. De Duitse oefenmeester stak zijn frustratie na afloop niet onder stoelen of banken.

"Kijk in mijn gezicht. Dit is heel teleurstellend. Dit is helemaal kut, dit is helemaal Scheisse", zegt Hyballa tegen Omroep Gelderland. NEC ging door een rake kopbal van Mike Havenaar met 1-0 onderuit in de Residentiestad. "Wij waren beter dan ADO in alle opzichten. Ik ben heel gefrustreerd, maar niet over de manier waarop wij voetbal spelen."

"We hebben de spitsen niet goed gescout en dan kun je het niet afmaken en haal je geen punten", verklaart de flamboyante Duitser. "Dit hebben we tegen PEC Zwolle gehad en bij PSV en tegen Go Ahead en Sparta. We hebben geen spits meer als Santos. Die speelt in Spanje. We hebben andere jongens. We zitten goed in het proces en creëren kansen, maar vandaag is vervelend."

Door de nederlaag is handhaving nog altijd geen feit. "Dat kan ik niet meer horen. Dat gezeik in de club over veilig kan ik niet meer horen. We zijn niet veilig, nog lang niet. Vanaf de eerste wedstrijd zijn we al niet veilig. Ik heb dit team gekregen met heel veel ruzie aan het begin van het seizoen. Wij moeten tot de laatste wedstrijd knokken. Punt uit, einde."