Heracles pissig na misser arbiter: 'Iedereen kon zien dat het zijn tweede was'

Heracles pissig na misser arbiter: 'Iedereen kon zien dat het zijn tweede was'

12-03-2017 09:48
1

Thomas Bruns haalde opgelucht adem na afloop van het duel met FC Utrecht. De middenvelder van Heracles Almelo leidde op onhandige wijze de 0-1 in, maar kon wel als laatste lachen. In de slotminuut maakte hij de winnende: 2-1.

"Door een verkeerde bal van mij komen we achter. Dat reken ik mezelf aan", blikt Bruns terug in gesprek met de NOS. Pas na rust zette Heracles dat recht. "In de tweede helft wonnen we alles duels en gingen we ook nog eens redelijk voetballen. Zeker gezien de tweede helft hebben we meer dan terecht gewonnen."

Wedden

Meer odds

Heracles stapte na rust extra gemotiveerd het veld op, nadat scheidsrechter Jochem Kamphuis op slag van rust vergat om Mark van der Maarel zijn tweede gele kaart te geven. "In de rust zaten we er daarom wat pissig bij", aldus Bruns. "Daarom waren we daarna misschien ook wel extra gebrand. En natuurlijk is er niks lekkerder dan in de negentigste minuut de winnende te maken."

"Al mogen we ook niet vergeten dat we vooral Bram Castro moeten bedanken", vervolgt Bruns. "Die heeft een paar wereldreddingen verricht. Wij kunnen nu naar boven kijken en als we tegen Sparta winnen, kunnen we misschien wel eens over de play-offs gaan nadenken. Zweven? Nee hoor, dat doen we hier in Almelo niet."

Trainer John Stegeman bleef uiterst nuchter. Ook hij stipte het moment met Van der Maarel aan. "Ik denk dat iedereen wel kon zien, dat het zijn tweede was. De jongens hebben die negatieve energie omgezet in positieve. Een fout maken, dat kan. De jongens mogen daar ook boos om worden, maar dan moet je wel normaal blijven doen."