Feyenoord 'tot het randje': 'Dat dit niet nog een keer gaat gebeuren'

Feyenoord 'tot het randje': 'Dat dit niet nog een keer gaat gebeuren'

zondag 12 maart 2017 om 14:34

Feyenoord heeft de 1-0 nederlaag tegen Sparta van vorige week verwerkt, stelt trainer Giovanni van Bronckhorst. Tegen AZ moeten de Rotterdammers zich zien te revancheren, zegt de trainer tegen FOX Sports.

"Het was natuurlijk een aardige tik. Daar waren we het allemaal over eens. We hebben maandag de wedstrijd besproken en we zijn vanaf woensdag toe gaan werken naar de wedstrijd tegen AZ. Je wilt niet te lang in teleurstelling blijven hangen. (...) De reactie van de ploeg op de training van woensdag gaf me een goed gevoel. Iedereen ging volle bak, ik kreeg het gevoel dat dit niet nog een keer gaat gebeuren. Ze gingen allemaal tot het randje, maar wel met respect voor elkaar."

Feyenoord heeft te maken met een flinke ziekenboeg. Zo is doelman Brad Jones niet van de partij en wordt hij vervangen door Kenneth Vermeer, die dit seizoen nog geen minuut keepte. "De kwaliteit van Kenneth is gewoon top. Een topkeeper. Ik ben blij dat we hem kunnen opstellen na het wegvallen van Brad", zegt Van Bronckhorst tegen de NOS.

Dan is er nog de situatie rond Tonny Vilhena. De middenvelder kreeg een schorsing van vier wedstrijden (waarvan een voorwaardelijk) aan zijn broek, maar Feyenoord gaat in beroep. "We hopen dat de straf minder zal worden, anders ga je niet in beroep. Het is afwachten wat de uitkomst daarin is", zegt Gio.

Lees meer over:EredivisieFeyenoord

Plaats een reactie

Kayzer +2185
zondag 12 maart 2017 om 14:59
De druk neemt toe, een nederlaag of gelijkspel en de pleuris breekt uit in Rotterdam.
Vind ik leuk
zondag 12 maart 2017 om 16:25
jmmr joh
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Feyenoord 'tot het randje': 'Dat dit niet nog een keer gaat gebeuren'