Mogelijk ernstige blessure bij concurrent Janssen: Het lijkt er heel veel op

Mogelijk ernstige blessure bij concurrent Janssen: "Het lijkt er heel veel op"

12-03-2017 21:23
4

Een flinke domper voor Harry Kane en Tottenham Hotspur: de spits van de Premier League-club heeft opnieuw een op het oog ernstige blessure opgelopen. In het FA Cup-duel met Millwall (6-0 winst) raakte hij al na zes minuten geblesseerd aan zijn knie, net als aan het begin van het seizoen. 

Kane had de intentie om weer terug het veld in te gaan, maar het ging niet meer. Het gaat zoals eerder vermeld om exact dezelfde kwetsuur als eerder dit seizoen, toen hij zeven weken uit de roulatie was. Spurs-manager Mauricio Pochettino vreest dat het om 'dezelfde situatie gaat'. "We hopen natuurlijk dat het meevalt, maar het lijkt er heel veel op. De wedstrijd tegen Southampton wordt een lastig verhaal", zegt de Argentijn tegenover Engelse media.

De een zijn dood is de ander zijn brood: voor Vincent Janssen kan de blessure van Kane voordelig zijn. De Nederlandse spits heeft nog maar weinig zijn stempel kunnen drukken op het elftal van Pochettino. Wanneer Kane een langere tijd afwezig is, liggen er mogelijk nieuwe kansen voor de Nederlander. Janssen liet zondag in ieder geval zien dat hij nog kan scoren. De spits viel een kwartier voor tijd in, en nam de 5-0 voor zijn rekening.