Feyenoorder wil helemaal niks van Oranje weten: Daar ben ik niet mee bezig

Feyenoorder wil helemaal niks van Oranje weten: "Daar ben ik niet mee bezig"

13-03-2017 16:34
6

Kenneth Vermeer mocht zondag eindelijk weer zijn opwachting maken in een officieel duel in De Kuip. De keeper stond maandenlang buitenspel met een achillespeesblessure en in een interview met de NOS wordt nu al het onderwerp Oranje aangehaald.

Vermeer is zijn basisplaats verloren aan Brad Jones, die niet kon spelen tegen AZ door een beenwond, waarvoor hij in het ziekenhuis belandde. Wat als hij er weer staat? Staat Vermeer dan langs de kant? "Dat is niet aan mij, joh. Ik probeer het gewoon zo goed mogelijk te doen en te genieten van alles wat ik nu doe", aldus Vermeer.

Lang kon hij niks doen, Vermeer zat eigenlijk in eenzelfde situatie als Tim Krul, die bij AZ onder de lat stond. Krul moest al 24 keer vissen in negen duels. "Ik ben goed met Tim, ik gun hem het allerbeste. Dit is jammer. Je kan niet aan alles wat doen, ik denk dat het hele team daar in een moeilijke periode zit", zegt Vermeer.

Krul zit bij de voorselectie van Oranje, het kan dus snel gaan. Lonkt een uitnodiging ook al voor Vermeer? "Daar ben ik niet mee bezig. Bij mij is het zaak om fit te blijven, lekker te trainen en als ze me nodig hebben er te staan."