Spannende tijden voor Eredivisie-routinier: 'Ik wil hoe dan ook niet stoppen'

Spannende tijden voor Eredivisie-routinier: 'Ik wil hoe dan ook niet stoppen'

13-03-2017 23:01
5

Sinds september vorig jaar speelde Mark-Jan Fledderus geen wedstrijd meer, maar maandagavond maakte de routinier zijn rentree bij de beloften van Heracles Almelo. De verdediger speelde een helft mee en kwam fit uit de strijd.

Fledderus scheurde vorig jaar in het duel met Excelsior zijn voorste kruisband af, waarna een lange revalidatieperiode volgde. Tegen de beloften van Roda JC Kerkrade beleefde de verdediger eindelijk zijn terugkeer. "Op het moment dat ik net het veld opstapte, dacht ik wel even terug aan de lange weg die ik heb afgelegd", vertelt Fledderus na afloop van de wedstrijd aan TC/Tubantia.

De verdediger zal zijn nu zijn pijlen richten op een terugkeer in de hoofdmacht en daarna worden het spannende maanden. Fledderus beschikt bij Heracles namelijk over een aflopende verbintenis, waardoor zijn toekomst onzeker is. De 34-jarige speler wil nog lang niet stoppen. "Ik snap dat de club pas met me gaat praten als ik weer helemaal fit ben. Ik wil hoe dan ook niet stoppen met voetballen."