Bony woest over situatie: Alsof ze me bewust pissig proberen te maken

Bony woest over situatie: "Alsof ze me bewust pissig proberen te maken"

14-03-2017 14:05
10

Wilfried Bony heeft snoeihard uitgehaald naar zijn manager Mark Hughes. De spits van Stoke City is zijn rol op het tweede plan spuugzat en houdt zich in een interview met The Mirror dan ook niet in.

Bony claimt dat het bijna lijkt alsof hij zijn reserverol gekregen heeft in een poging om hem 'pissig' te maken en verklaart geen flauw idee te hebben waarom hij niet speelt.

"Ik zou wel graag willen weten waarom ik niet speel", vertelt Bony kalm in het interview. "De trainer zegt iedere keer dat ik goed train, een goede houding heb en dat ik niks moet veranderen, maar als ik dan vervolgens niet mag spelen, vind ik dat vreemd. Het is bijna alsof ze me bewust pissig proberen te maken."

Hughes ontkent dat er iets mis is met Bony en dat de Ivoriaan 'rustig moet blijven en zijn kans moet afwachten'. Desondanks zijn Bony’s laatste speelminuten weer een fikse tijd geleden. Op 27 december mocht de spits voor het laatst het veld betreden en de afgelopen vier wedstrijden zat hij niet eens bij de selectie.