'Ongelooflijk, dit moet een van de mooiste momenten in de clubgeschiedenis zijn'

'Ongelooflijk, dit moet een van de mooiste momenten in de clubgeschiedenis zijn'

14-03-2017 23:25
5

Uitblinker Kasper Schmeichel en aanvoerder Wes Morgan van Leicester City kunnen hun geluk niet op. The Foxes boekten dinsdag een 2-0 zege op Sevilla en plaatsten zich daarmee voor de kwartfinale van de Champions League.

"Dit is een geweldige avond. De fans, de vlaggen, de muziek. Ongelooflijk om hier te staan als Champions League-kwartfinalist. Het is een geweldig gevoel. Het draait om vertrouwen. We hebben weer gespeeld zoals we vorig seizoen deden", aldus Schmeichel, die in de slotfase een strafschop van N'Zonzi keerde.

"Ongelooflijk. Ik kan het nog niet helemaal geloven", jubelde ook Morgan. "We zijn nieuwkomers in de Champions League en hadden nooit verwacht dat we zo ver zouden komen, maar hier staan we dan. Dit moet wel een van de mooiste momenten in de clubgeschiedenis zijn. Ik vraag me af of het ooit nog eens gebeurt, maar wij hebben het maar mooi geflikt."

Na de 2-1 nederlaag in Spanje en gezien de huidige vorm in de Premier League, hadden weinig mensen fiducie in de kansen van Leicester. "We hebben het ongelijk van een hoop mensen bewezen en hebben weer het onmogelijke gepresteerd", aldus de Jamaicaanse verdediger, die niet te ver vooruit wil kijken. "We zien wel wie er uit de loting komt rollen."