Update: Feyenoord mist drietal op training, Jones maakt toch nog opwachting

Update: Feyenoord mist drietal op training, Jones maakt toch nog opwachting

15-03-2017 11:26
10

Feyenoord blijft kampen met flink wat blessureleed. Op de training van woensdag ontbraken vijf spelers, waarvan een groot deel een twijfelgeval is voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen.

Dat meldt RTV Rijnmond. Van Eljero Elia en Brad Jones is de kans het kleinst dat zij op tijd fit zijn voor de clash in het Abe Lenstra Stadion. Ook Terence Kongolo is nog een groot twijfelgeval. Waarom Kenneth Vermeer woensdag afwezig was, is niet bekend. Hij is in principe de vervanger van Jones.

Ook Bilal Basacikoglu was woensdag afwezig en lijkt de wedstrijd tegen zijn oude club Heerenveen te moeten missen. Jones, Elia, Kongolo en Bilal waren afgelopen weekend tegen AZ (5-2) ook al afwezig. Na de wedstrijd tegen Heerenveen heeft Feyenoord door de interlandperiode twee weken de tijd zich voor te bereiden op de kraker tegen Ajax. Daardoor zal Giovanni van Bronckhorst komend weekend vermoedelijk geen risico's gaan nemen met de fitheid van zijn spelers.

Update 11.26 uur: Brad Jones en Terence Kongolo hebben toch nog hun opwachting op de training gemaakt. De doelman en verdediger blijven echter een twijfelgeval voor de wedstrijd van zondag.