Dit was de ochtend: Feyenoord mist drietal, Nederlanders verlaten 'Fener'

Dit was de ochtend: Feyenoord mist drietal, Nederlanders verlaten 'Fener'

Gepubliceerd: woensdag 15 maart 2017 om 12:00wo 15-03-2017 om 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot de middag samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Locadia wil bij PSV blijven
Jürgen Locadia heeft zijn toekomst verbonden aan PSV. De van een liesblessure teruggekeerde aanvaller heeft enige tijd getwijfeld over het vervolg van zijn carrière, maar heeft nu uitgesproken dat hij toch voor langere tijd bij de Eindhovenaren wil blijven. (Voetbal International)

'Advocaat beëindigt trainersloopbaan'
Het heeft er alle schijn van dat Dick Advocaat bij Fenerbahçe aan zijn laatste kunstje bezig is. De 69-jarige Hagenaar vertrekt naar alle waarschijnlijkheid in de zomer en zou niet van plan zijn om elders een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het vertrek van De Kleine Generaal heeft overigens niets te maken hebben met de huidige betrekkingen tussen Nederland en Turkije. (Algemeen Dagblad)

'Fenerbahçe wil van dure Van Persie af'
Niet alleen Advocaat, maar ook Robin van Persie zou voor een vertrek staan bij Fenerbahçe. De topscorer aller tijden verdient in Istanbul een riant salaris, dat door de Turkse topclub niet zomaar op te hoesten is. (Takvim)

'Laat Kluivert je dromen? Mij niet'
Bernard Tapie, voormalig voorzitter van Olympique Marseille, is niet onder de indruk van Patrick Kluivert. "Ik word niet warm of koud van hem", aldus Tapie over de huidige technisch directeur van Paris Saint-Germain. (L'Équipe)

Drietal afwezig bij Feyenoord
Feyenoord moest het woensdag tijdens de training stellen zonder drie geblesseerde spelers. Brad Jones en Terence Kongolo betraden wel het trainingsveld, maar zijn nog steeds een vraagteken voor de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen van zondag. (RTV Rijnmond)

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws