'Van camera naar camera en het was leuk, maar van mij hoeft al die aandacht niet'

'Van camera naar camera en het was leuk, maar van mij hoeft al die aandacht niet'

15-03-2017 17:25
1

Arnold Kruiswijk maakte afgelopen vrijdag tegen Sparta Rotterdam het eerste doelpunt in zijn carrière en had het hele weekend om ervan te genieten. De verdediger heeft de polonaise inmiddels weer achter zich gelaten.

"Ik ging van camera naar camera. Normaal hoeft al die aandacht van mij niet, maar voor één keer was het wel even leuk", vertelt Kruiswijk, die na 25.318 minuten eindelijk scoorde, aan Voetbal International. "Nu ben ik er ook wel klaar mee. Toen ik dat record van John Veldman overnam in januari, was het even lachen, gieren, brullen, maar ik ben wel blij dat dat nu achter de rug is."

De Vitesse-verdediger richt zich nu op de vierde plek in de Eredivisie en het winnen van de bekerfinale tegen AZ. Hij vindt dat zijn ploeg dan wel stabieler moet worden. "We weten dat we nog beter kunnen voetballen en daar wordt ook continu op gehamerd. Er zitten dit seizoen te veel wedstrijden tussen waarin we niet genoeg brachten. Het probleem bij ons is dan dat er te veel jongens door de ondergrens zakken."