Mathijsen voorkomt transfervrij vertrek bij Willem II: 'Ambities spreken me aan'

Mathijsen voorkomt transfervrij vertrek bij Willem II: 'Ambities spreken me aan'

16-03-2017 10:54
3

Willem II heeft Freek Heerkens (27) langer aan de club gebonden en voorkomt daarmee een transfervrij vertrek. De multifunctionele speler staat nu tot medio 2019 onder contract bij de Tricolores en daar is technisch manager Joris Mathijsen blij mee.

"De ambities van Willem II om een stabiele middenmoter te worden, spreken mij zeer aan", begint Heerkens op de clubsite. "Dat ik het vertrouwen van de club voel is daarnaast belangrijk voor me geweest om bij te tekenen." Hij loopt alweer enkele jaren rond in Tilburg. "Na vier seizoenen voel ik me sterk verbonden met Willem II. Ik heb het hier erg naar mijn zin en ben daarom trots op deze contractverlenging."

Wedden

Meer odds

Het is niet zo dat Heerkens zich richt op één positie; hij is multifunctioneel. "Natuurlijk is het fijn om een vaste positie te hebben, maar ik speel altijd in dienst van het team. Ik doe mijn uiterste best op de plek waar de trainer me nodig heeft." Mathijsen reageerde ook: "Freek is een speler met een absolute topsportmentaliteit die past bij de ambities die we hebben."