Opvallend: Celina mag na 'niveau-uitspraken' op de bank plaatsnemen bij Twente

Opvallend: Celina mag na 'niveau-uitspraken' op de bank plaatsnemen bij Twente

16-03-2017 17:43
5

Bersant Celina moet vrijdag in de uitwedstrijd van FC Twente tegen Roda JC op de bank plaatsnemen. De twintigjarige huurling van Manchester City wordt gepasseerd door trainer René Hake.

Dejan Trajkovski krijgt de voorkeur, meldt RTV Oost. Dat Celina niet in de basis begint, is opmerkelijk te noemen. De aanvallende middenvelder liet dinsdag nog weten dat hij volgend seizoen niet meer in Enschede te bewonderen is, omdat het 'niet zijn niveau is'. "Ik voel dat ik klaar ben voor een betere competitie", waren de duidelijke woorden van Celina.

Hake is echter een andere mening toegedaan. "Bersant vindt zelf ook dat hij op dit moment niet brengt wat hij kan en zou moeten brengen", aldus de coach op de clubsite. "Hij wil belangrijk zijn voor het team, maar dat zit er op dit moment even niet in."

"Bersant is jong en wil heel graag belangrijk zijn voor het team", vervolgt Hake tegen TC/Tubantia. "Maar daardoor loopt hij zichzelf voorbij, met als gevolg dat hij nog te vaak de verkeerde keuzes maakt. Hij heeft de laatste tijd te weinig geleverd."