Ik kom uit Den Haag en speel in Rotterdam, ik wil dit tegen Ajax ook laten zien

"Ik kom uit Den Haag en speel in Rotterdam, ik wil dit tegen Ajax ook laten zien"

16-03-2017 18:54
4

De eerste overwinning in vier maanden tijd heeft Excelsior veel goed gedaan. Na de 4-1 zege op sc Heerenveen willen Stanley Elbers en Milan Massop nu ook voor een stunt zorgen tegen Ajax, dat zondag op bezoek komt op Woudestein.

De Amsterdammers zijn echter wel van een ander kaliber dan de Friezen. Dat schrikt Elbers niet af. "Ik kom uit Den Haag en speel in Rotterdam, ik wil dit tegen Ajax ook laten zien, hoor", lacht de aanvaller in gesprek met Voetbal International. "Wordt lastig zat natuurlijk, maar zoals we tegen Heerenveen speelden, zijn we voor niemand een fijne tegenstander."

Wedden

Meer odds

Elbers, de maker van de 1-0 tegen Heerenveen, raakt echter niet van slag als de punten niet in Rotterdam blijven zondag. "Ongeacht het resultaat tegen Ajax moeten we ons vasthouden aan de tweede helft bij AZ en deze wedstrijd tegen Heerenveen de komende weken."

Verdediger Milan Massop, eveneens trefzeker afgelopen weekend, vindt Ajax geen hinderlijke onderbreking in de strijd tegen degradatie, waarin de punten zeer belangrijk zijn. "Ik heb nu in mijn eerste Eredivisie-jaar al tegen Feyenoord en PSV mogen spelen, nu Ajax. Misschien is het juist wel lekker. Gewoon doorgaan op deze voet."