'Raar dat Ajax tegen ons met het sterkste elftal speelt, later met een B-ploeg'

'Raar dat Ajax tegen ons met het sterkste elftal speelt, later met een B-ploeg'

17-03-2017 11:18
24

Het is de grote vraag met welke elf spelers Jong Ajax tegen NAC aan gaat treden. De beloftenploeg van de Amsterdammers heeft de beschikking over zowel eerste- als tweede elftal-spelers. Daardoor is het voor iedere Jupiler League-club de vraag tegen welke ploeg ze het opnemen.

"Het is raar dat ze tegen ons met het sterkste elftal spelen en een paar dagen later met alle respect met een B-elftal", doelt Vreven in gesprek met BN De Stem op de eerdere ontmoeting met de jonge Ajacieden. "We hebben ons goed proberen te informeren, maar ik heb begrepen dat die jongens zelf pas op vrijdagochtend te horen krijgen of ze spelen of niet. Maar wie er ook speelt, het is van hoge kwaliteit."

Wedden

Meer odds

Tegen Standard Luik speelde Ajax ook met een veredelde B-ploeg. Het won met 1-0. "Ik heb Jong Ajax in principe voor de Europa League zien spelen op Standard", aldus Vreven. "Geweldig om te zien. Wie daar ook speelt, het is top kwaliteit. We zullen daar een hele grote dosis gezonde agressiviteit tegenover moeten zetten en heel fel in de duels moeten zijn. Als wij de bal niet gaan hebben, zullen we heel veel energie in ons spel moeten steken."