Contractverlenging officieel bij Feyenoord: Lang niet gedaan wat ik liefst doe

Contractverlenging officieel bij Feyenoord: "Lang niet gedaan wat ik liefst doe"

17-03-2017 15:24
6

Een principe-akkoord werd eerder al bereikt, maar Feyenoord-verdediger Sven van Beek heeft vrijdag ook zijn handtekening onder een nieuw contract gezet. De verdediger is nu officieel tot medio 2019 verbonden aan de club.

Met het nieuwe contract wordt de loopduur met een jaar verlengd. "Feyenoord spreekt hiermee veel vertrouwen uit in mij, zeker gezien de moeilijke situatie waarin ik zit", zegt Van Beek, die dit seizoen nog geen wedstrijd in actie kwam vanwege een slepende voetblessure, op de website van Feyenoord.

Van Beek komt de laatste tijd alleen nog in Rotterdam voor de wedstrijden van zijn club. Revalideren doet hij in IJsselstein. "Soms is het zwaar, ik kan al heel lang niet doen wat ik het liefst doe: voetballen. Gelukkig heb ik veel steun van de mensen om me heen, terwijl ook het geloof om sterker terug te komen mij kracht geeft om door te gaan. Dit nieuwe contract geeft mij de rust om mezelf volledig te focussen op het verdere herstel."

De prestaties van Feyenoord vindt Van Beek fantastisch. "Ik ben heel trots op de jongens", zegt de verdediger. "Vorig seizoen hebben we de beker gewonnen en ik hoop natuurlijk heel erg dat we dit seizoen succes hebben in de competitie. Het is jammer dat ik daar geen onderdeel van ben, maar ik blijf keihard knokken om terug te komen. Wanneer dat moment komt, is moeilijk te zeggen."