Excelsior-speler heeft tand terug tegen Ajax: 'Irritant was de leukste'

Excelsior-speler heeft tand terug tegen Ajax: 'Irritant was de leukste'

17-03-2017 21:05
3

Het was een opvallend moment, vorige week tijdens de competitiewedstrijd tussen Excelsior en sc Heerenveen (4-1). Hicham Faik, speler van de thuisploeg, verloor een tand tijdens een duel en verscheen daarom nogal aangeslagen voor de camera's.

Een week later is het probleem verholpen en is Faik voorzien van een nieuwe tand. "Bijzonder wat ze tegenwoordig allemaal kunnen", lacht de middenvelder in gesprek met RTV Rijnmond. De Excelsior-speler moest het ontgelden bij zijn ploeggenoten, die het niet konden laten om enkele grappen te maken over de tandloze Faik. "De dag na de wedstrijd heb ik wel een paar leuke gehoord. Irritant en struikel niet over je tand waren de leukste."

Faik neemt het zondag om 12:30 uur met Excelsior op Woudestein op tegen Ajax. Trainer Mitchell van der Gaag beseft dat het een zwaar duel wordt tegen de huidige nummer twee van de Eredivisie, maar droomt van een stunt. "Ik wil dat we weer alles geven en dat koppelen aan de kwaliteiten die we hebben. Dat hebben we de laatste twee wedstrijden voor elkaar gekregen."