Nijhuis kop van jut: 'Hij heeft vaker van dat soort grappen, dit gebeurt te vaak'

Nijhuis kop van jut: 'Hij heeft vaker van dat soort grappen, dit gebeurt te vaak'

18-03-2017 23:29
25

Heracles Almelo-trainer John Stegeman is boos op Bas Nijhuis. De arbiter stuurde Sparta-verdediger Rick van Drongelen niet van het veld, nadat hij de doorgebroken Samuel Armenteros neerhaalde. Althans, zo oordeelt Stegeman.

"Dit is gewoon een doorgebroken speler neerhalen", zegt hij tegen FOX Sports. "Hij heeft wel vaker van dat soort grappen, dat hij het niet ziet. Maar dat maakt niet uit. Hij wil vaker door laten spelen en daar houd ik van, maar dit is wel een cruciale fout denk ik. In de tegenstoot maken zij 2-0, dus een fout van Bas. We moeten zelf het boetekleed aantrekken, maar het gebeurt de laatste tijd te vaak dat hij dit soort fouten maakt. Het zijn cruciale momenten in een wedstrijd. Maar daardoor verliezen we niet."

Stegeman zat een deel van de wedstrijd niet lekker op bank. "Geïrriteerd. Of dat nog beter werd? Na de penalty (van Armenteros, red.) waren we dominanter en creëerden we kansen. We scoren alleen niet. We hebben van onszelf verloren. Als ik zie hoe we tegen FC Utrecht hebben gespeeld. Met welk gif..Dat zie ik vandaag niet terug. We krijgen kansen die er gewoon in moeten."