De Eredivisie-flops: drie keer Ajax, één keer Feyenoord en PSV

De Eredivisie-flops: drie keer Ajax, één keer Feyenoord en PSV

20-03-2017 11:00
22

Ajax, PSV én koploper Feyenoord zijn deze week vertegenwoordigd bij de flops van VoetbalPrimeur. Ook NEC, Heracles Almelo, Roda JC en Go Ahead Eagles leveren een speler.

Bertrand Traoré (Ajax)
De absolute koploper in het flopklassement van VoetbalPrimeur. Als spits wilde het ook niet vlotten tegen Excelsior en zijn overduidelijke - en met geel bestrafte - schwalbe maakt het er niet beter op.

Gaston Pereiro (PSV)
Werkelijk niets lukte bij de fletse Uruguayaan, die nog altijd zijn prijskaartje niet heeft rechtvaardigd. Frustrerend, omdat iedereen ziet dat er veel meer in kan zitten.

Gregor Breinburg (NEC)
Wist zich totaal geen raad met het beweeglijke middenveld van Utrecht, dat NEC overklaste. Breinburg werd tureluurs getikt en zette bovendien geen stap te veel.

Davinson Sánchez (Ajax)
Werd na 45 minuten gewisseld door Peter Bosz en dat was niet zonder reden. Kwam totaal niet uit de verf op het stroeve kunstgras van Excelsior.

Bram Castro (Heracles Almelo)
Behoort dit seizoen tot de beste keepers van de Eredivisie, maar afgelopen weekend kwam het er niet uit. Castro moest drie keer vissen tegen Sparta.

Miquel Nelom (Feyenoord)
Onder de supporters misschien wel de meest impopulaire speler in de selectie van Feyenoord. Bracht zijn ploeg in een lastig parket in Friesland door een strafschop te veroorzaken.

Davy Klaassen (Ajax)
Had donderdag een vrije avond, maar tegen Excelsior was het niet te merken dat hij de benen even rust kon geven. Oogde stroperig op het kunstgras van Excelsior.

Mikhail Rosheuvel (Roda JC)
Scoorde nog niet één keer dit seizoen en dat is voor een aanvaller niet lekker. Kreeg in het verloren duel met FC Twente een uitgelezen mogelijkheid, maar miste hopeloos.

Jarchinio Antonia (Go Ahead Eagles)
Bracht niet het gif dat wordt gevraagd in een IJsselderby. Antonia werd overlopen door zijn directe tegenstander en kon aanvallend geen vuist maken. Werd na één helft gewisseld.