Memphis verliest met Lyon van Paris-Saint Germain: Pastore grote man

Memphis verliest met Lyon van Paris-Saint Germain: Pastore grote man

19-03-2017 23:00
12

Paris-Saint Germain heeft thuis een broodnodige zege geboekt op Olympique Lyon. De Parijzenaars wonnen nipt met 2-1, maar daar klaagt verder niemand over bij de ploeg.

De bezoekers uit Lyon schoten uit de startblokken, want na zes minuten voetbal tekende Alexandre Lacazette al voor de openingstreffer. De Franse spits gaf het laatste zetje nadat een corner van Rafael doorgekopt werd. Lyon kon de voorsprong slechts een klein half uur vasthouden, want nog voor de theepauze was het de thuisploeg die twee keer scoorde. Javier Pastore bediende eerst Adrien Rabiot en even later Julian Draxler.

Lyon zocht in het tweede bedrijf naar de gelijkmaker, maar de thuisploeg wist stand te houden. De ploeg van Memphis Depay, die een kwartier voor tijd werd gewisseld, werd uiteindelijk met 2-1 opzij gezet. De achterstand van PSG op koploper AS Monaco is nog maar drie punten. De kwartfinalist van de Champions League won eerder op zondag al met 0-3 van Caen. Lyon doet al een tijdje niet meer mee om de titel en moet zich focussen op het behouden van plek vier. De achterstand op Monaco is maar liefst 21 punten.