'Ze missen ook wat mensen, dus ik ben bang dat het over is voor Ajax'

'Ze missen ook wat mensen, dus ik ben bang dat het over is voor Ajax'

19-03-2017 23:26
19

Kenneth Perez en Robert Maaskant zijn het er wel over eens: Feyenoord gaat de koppositie niet meer uit handen geven. Het duo denkt dat de remise van Ajax bij Excelsior (1-1) fataal is geweest voor de Amsterdammers. Maaskant is er zeker van, Perez is iets minder stellig. Al dicht hij de Rotterdammers wel de beste kansen toe.

"Twee weken geleden verloor Feyenoord bij Sparta en speelde Ajax daarna pas", zegt Perez bij FOX Sports. "Toen hadden ze ook in kunnen lopen, dat werd uiteindelijk maar één puntje. Dat hadden er drie moeten zijn. Ik denk nu dat het te kort voor Ajax is. Dat dacht ik vorig jaar ook, maar toen ging het ook mis. Dat waren de zenuwen. We zeggen nu dat Feyenoord twee keer moet verliezen en een keer gelijk moet spelen , maar wat als ze bij Ajax winnen? Dan zijn ze helemaal dichtbij. We gaan er allemaal maar vanuit dat Ajax gaat winnen, maar dat is zeker niet zo."

Maaskant krijgt de vraag of het klaar is voor Ajax. "Dat denk ik wel. Ik geloof niet dat Feyenoord dit nog weg gaat geven. Die zijn zó stabiel. Ajax laat blijkbaar toch wat steekjes vallen. Missen ook wat mensen, dus ik ben bang dat het over is voor Ajax. Maar vergis je niet, PSV speelt ook nog tegen Ajax. Een van die twee gaat ook nog punten verliezen. PSV heeft plek twee volledig in beeld. Na dit weekend is het volledig gespeeld."