Update: Engelse media overtuigd: bekritiseerde Wenger tekent snel bij

Update: Engelse media overtuigd: bekritiseerde Wenger tekent snel bij

20-03-2017 10:30
20

Alle geruchten over een mogelijke opvolger van Arsène Wenger bij Arsenal kunnen wellicht van tafel geveegd worden, want de Fransman heeft besloten om door te willen gaan bij The Gunners. De oefenmeester ziet zichzelf nog steeds als de aangewezen persoon om Arsenal naar een hoger niveau te tillen.

Dat meldt tabloid The Mirror. Er was onduidelijkheid over de toekomst van Wenger bij Arsenal. Maar als we het Britse medium mogen geloven, denkt de Fransman niet aan een vertrek. Zelfs als Arsenal Champions League-voetbal misloopt, gooit Wenger de handdoek niet. Verschillende trainers worden gelinkt aan Arsenal, maar de kans bestaat dus gewoon dat er geen trainerswissel plaats gaat vinden.

Dat wil echter niet zeggen dat Wenger aanblijft als manager van de club, want ook de directie heeft daar een stem in. The Mirror meldt dat manager en clubleiding binnenkort met elkaar in gesprek gaan en dat er nog geen besluit op tafel ligt. Ook wordt er geen spoedig statement verwacht. 

Het hoofd van Wenger ligt op het hakblok bij Arsenal. The Gunners werden genadeloos uit de Champions League gekegeld door twee 5-1 nederlagen tegen Bayern München en afgelopen zaterdag ging het door een 3-1 verliespartij mis bij West Bromwich Albion. Na afloop liet Wenger weten de knoop over zijn toekomst te hebben doorgehakt, maar die ligt volgens The Mirror wat Wenger betreft gewoon bij Arsenal.

Update 10.30: Diverse Britse media weten het inmiddels zeker: Wenger blijft aan als manager van The Gunners. Waarschijnlijk wordt op korte termijn bekend dat de 67-jarige Fransman zijn aflopende contract met twee seizoenen verlengt. Dat nieuws komt als een enorme verrassing. Veel Arsenal-fans zien Le Professeur liever vandaag dan morgen vertrekken.