Aanvaller heeft boodschap voor Heerenveen-directie: 'Wil ik niet weer meemaken'

Aanvaller heeft boodschap voor Heerenveen-directie: 'Wil ik niet weer meemaken'

Gepubliceerd: maandag 20 maart 2017 om 07:28ma 20-03-2017 om 07:28

Luciano Slagveer hoopt dat hij in de toekomst verbonden blijft aan sc Heerenveen, mits hij de kans krijgt bij de ploeg. Het contract van de aanvaller loopt af, waardoor hij momenteel in onzekerheid zit.

"Ik heb van de club nog niks gehoord", zegt Slagveer tegen de Leeuwarder Courant. "Ik zou wel willen blijven, maar ik wil niet weer een heel seizoen op de bank zitten. Stel, Sam Larsson of Arber Zeneli gaat weg, maar er komt weer een nieuwe buitenspeler die moet spelen. Dat wil ik niet weer meemaken. Er moet perspectief zijn."

Slagveer staat z'n mannetje bij Heerenveen. Tegen Feyenoord was de aanvaller belangrijk bij de openingsgoal van Reza Ghoochannejhad. Daarvoor stond hij namelijk aan de basis van de strafschop die Heerenveen kreeg. Slagveer werkte hard. "Voetbal begint met strijd en strijd heb ik geleverd." Tien minuten voor het einde werd hij gewisseld. "Ik heb gedaan wat ik kon. De pijp was leeg."

Poll

Moet Heerenveen langer door met Slagveer?

(196 stemmen)

Plaats een reactie

maandag 20 maart 2017 om 08:10
zal niet goed zijn als ze hem transfervrij laten gaan
Vind ik leuk
schfan1920 +6113
maandag 20 maart 2017 om 19:51
Omdat? Het is dat Zeneli in een enorme dip zit anders had hij hier nooit weer een basisplek gekregen. Dat hij het gisteren redelijk deed prima, maar buiten zijn snelheid heb je in aanvallend opzicht weinig aan hem. Nee na al die jaren zich nauwelijks verder ontwikkeld.. wordt tijd om verder te krijgen!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws