Dit was de ochtend: 'Kuyt beraamt sensationele transfer', Vilhena boos op FOX

Dit was de ochtend: 'Kuyt beraamt sensationele transfer', Vilhena boos op FOX

20-03-2017 12:00
17

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot de middag samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Bosz jaagt drie jeugdexponenten van Ajax weg'
Kenny Tete, Jaïro Riedewald en Vaclav Cerny zouden azen op een vertrek uit Amsterdam. Het zelf opgeleide drietal wil naar verluidt niet meer verder onder trainer Peter Bosz, die een gebrekkige communicatie wordt verweten. (De Telegraaf)

Zoektocht PEC vordert gestaag
PEC Zwolle lijkt al gauw beet te hebben in de zoektocht naar een nieuwe trainer. De Blauwvingers zijn namelijk al met twee mogelijke opvolgers van Ron Jans in gesprek. (De Telegraaf)

Geïrriteerde Vilhena weigert interview
FOX Sports heeft in het programma 'Dit was het weekend' beelden laten zien van de elleboogstoot die Tonny Vilhena uitdeelde aan Mathias Pogba van Sparta - en dat is bij de Feyenoord-middenvelder dusdanig in het verkeerde keelgat geschoten dat hij weigerde om de zender te woord te staan. (Algemeen Dagblad)

'Kuyt beraamt sensationele transfer'
Nu Feyenoord hard op weg lijkt naar Champions League-voetbal komend seizoen, bereidt de stadionclub naar verluidt een sensationele transfer voor. Aanvoerder Dirk Kuyt zou bezig zijn om Robin van Persie tot een terugkeer in Rotterdam te verleiden. (Fanatik)

Bekritiseerde Wenger tekent toch bij
De toekomst van Arsène Wenger bij Arsenal is lange tijd onderwerp van gesprek geweest. De 67-jarige Fransman lijkt zijn imposante trainersloopbaan definitief te verlengen. Hiermee jagen The Gunners veel supporters tegen zich in het harnas. (The Mirror)